Kunderne er glade for at komme ind til Britt i Salon Pjusk og Strit. Jeg har fået lov til at gengive kundernes tilfredshed her på hjemmesiden, og det er jeg meget taknemmelig for.

Er super glad for mit nye hår. Jeg er fast kunde hos Pjusk og Strit, og jeg tror ikke at jeg er kommet hjem med den samme frisure to gange 🙂 Det er bare så dejligt. Jeg giver som regel Britt frit spil, og hun finder altid en frisure, der bare lige er sagen hver gang, så da Britt ringede for at høre om jeg var klar til at sidde model, var svaret JA. De kærligste hilsner
Jeanett

Fører saksen sikkert 🙂
Kristina Skytte Svendsen, Tåsinge, 19. marts 2014

Dejligt sted at tilbringe sin tid 🙂 Britt er et utroligt sødt og varmt menneske. Siger sin mening, og det værdsætter jeg. Tak for IGEN skøn klipning, som er let at sætte. Det bliver selvfølgelig 5 Stjerner fra mig (udtalelsen er taget fra Facebook Pjusk og Strit og måtte gerne bruges til denne hjemmeside).
Janne Ladefoged Clausen, 14. marts 2014

Super imødekommende og god service. Kan varmt anbefale Pjusk og strit…
Jeanette Søgaard, marts 2014  

Mig og min svigerdatter, kører gerne hver 8. uge til Thurø til Britt Pjusk og Strit. Vi er blevet klippet og farvet igennem årerne af Britt, da vi boede tættere på, men ingen kan gøre det som Britt 🙂 så vi tager gerne turen til Thurø. Vi anbefaler gerne Britt til andre her i det Sønderjyske.
Karin Lynggaard, Åbenrå, marts 2014